Ring til os på

+45 26 13 50 46

Ekstra ydelser

Praktiske gøremål

Ekstra rengøring
Hvis du bor i en stor lejlighed eller et hus, har du måske lyst til at få endnu mere rengøring end hvad reglerne tilskriver. Derfor kan du købe dig til ekstra tid – for eksempel en halv eller hel time – for hver gang, vi er hos dig. På den måde kan vi nå flere rum og komme ud i alle hjørner.

Vi tilbyder også hovedrengøring en eller flere gange om året, afhængigt af dit behov.

Du kan få tilskud til disse ekstra ydelser i henhold til den offentlige hjemmeserviceordning.

Havearbejde, vinduespudsning m.v.
Har du have, kommer vi også gerne og passer den. Desuden kan vi pudse dine vinduer, gøre din altan klar til foråret eller tømme dit loft og køre aviser, flasker og andet affald væk. Vi hjælper også med ekstra indkøb. Fortæl os dit behov og vi vil gøre alt for at opfylde det.

Snerydning
For at du og andre kan færdes sikkert, tilbyder vi at rydde sne omkring din bolig. Du bestemmer, om vi blot skal komme et par gange eller indgå en fast aftale.

Personlig pleje
Der kan være mange grunde til, at du har brug for mere end den almindelige personlige pleje. Derfor har du hos mulighed for at købe noget ekstra tid. Det kan for eksempel være et ekstra bad eller mere tid til at komme i tøjet og lave morgenmad, så det hele ikke skal gå så stærkt.

Desuden kan vi tilbyde ekstra sygeplejefaglig hjælp, hvis du har specielle ønsker i den retning. Det kan for eksempel være at få en sygeplejerske med til besøg hos lægen.

Hjælp til at gå til lægen
Når du vælger PUKs hjemmehjælp, har du mulighed for at købe ekstra ydelser som sygeplejefaglig assistance. Det kan for eksempel være at få en sygeplejerske med til besøg hos lægen eller på hospitalet.
Ring til os og hør mere om mulighederne.

Mesterloden 1, 2820 Gentofte

Telefon:  +45 26 13 50 46
Mail: info@pukshj.dk