Ring til os på

+45 26 13 50 46

Ekstra ydelser

Praktiske gøremål

Ekstra rengøring
Hvis du bor i en stor lejlighed eller et hus, har du måske lyst til at få endnu mere rengøring end hvad visiteringen tilskriver. Hos os har du mulighed for at købe dig til ekstra tid – for eksempel en halv eller hel time – for hver gang, vi er hos dig. På den måde kan vi nå flere rum og komme ud i alle hjørner i din bolig.

Vi tilbyder også hovedrengøring en eller flere gange om året, afhængigt af dit behov.

Havearbejde, vinduespudsning m.v.
Har du have, kommer vi også gerne og passer den. Desuden kan vi pudse dine vinduer, gøre din altan klar til foråret eller tømme dit loft og køre aviser, flasker og andet affald væk. Vi hjælper også med ekstra indkøb. Fortæl os om dit behov og vi vil gøre alt for at opfylde det.

Snerydning
For at du og andre kan færdes sikkert, tilbyder vi at rydde sne omkring din bolig. Du bestemmer, om vi blot skal komme et par gange eller indgå en fast aftale.

Personlig pleje
Der kan være mange grunde til, at du har brug for mere end den almindelige personlige pleje. Derfor har du hos mulighed for at købe noget ekstra tid. Det kan for eksempel være et ekstra bad eller mere tid til at komme i tøjet og lave morgenmad, så det hele ikke skal gå så stærkt. Det kan også være, at du har lyst til en ekstra gåtur én eller to gange om ugen – hvor tit og hvornår aftaler du sammen med vores medarbejdere. 

Hjælp til at gå til lægen
Når du vælger PUK’s hjemmehjælp, har du mulighed for at købe ekstra ydelser som sygeplejefaglig assistance. Det kan for eksempel være at få en sygeplejerske med til besøg hos lægen eller på hospitalet.
Ring til os på 26 13 50 46 og hør mere om mulighederne.

Mesterlodden 1, 2820 Gentofte
Telefon:  +45 26 13 50 46
Mail: info@pukshj.dk